Mi az “Egy nap Érted”?

Célunk, hogy rácsodálkozz, milyen szép is vagy valójában; és hogy megtanuld milyen egyszerű kihozni magadból a legjobbat. Tündökölj! Szóljon egy nap Rólad, legyen ez Érted!

Az Egy nap Érted nem az x+n-edik átalakító műhely. Mi nem akarunk belőled egy napra modellt, címlaplányt vagy bármi szintetikus szépséget fabrikálni. Mindannyian Anyukák vagyunk, 1-2-3 kisebb-nagyobb gyerek szívja magába ösztönösen körülöttünk, hogy milyen nőnek, anyának lenni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy amit látnak, az vonzó legyen. Arra emlékezzenek, hogy Anya csinos és szép, elégedett és felszabadult. Az legyen a fejükben, hogy nőnek és/vagy anyának lenni jó, kiváltság, maga a szépség.

Amellett, hogy egy napig veled foglalkozunk, és nonstop szépítünk, eszközöket adunk a kezedbe, hogy ez egy életre szóló élmény legyen. MEGTANÍTUNK mindenre, amivel fokozatosan egyre magabiztosabb és felszabadultabb lehetsz a saját bőrödben. Megvannak az eszközeink!

Zsófia beszélget veled, és átnézitek a gardróbodat. Megtanítja neked, hogy milyen színek állnak jól neked, legyen szó ruháról, ékszerről vagy éppen sminkelésről. A szekrényedet átnézve pedig megtanulod, hogy milyen darabokat hogyan hordj, mit mivel kombinálhatsz, illetve javaslatokat kapsz a további vásárláshoz. Ezután kiválasztjátok azt az egy vagy két összeállítást, amiben a Fotóid készülnek majd el.

Vikivel átbeszélitek a haj kérdést. Megmutatja neked, hogy hogyan ápold a hajad, ha éppen valamilyen speciális ápolásra lenne szükséged. Javaslatokat kapsz az arcformádnak és stílusodnak megfelelő hajformázásra, fizura készítésre. A végén, vagy közben pedig készül a frizurád a fotózáshoz.

Vera a kolléganőkkel összhangban átnézi a sminkes táskádat. Megmutatja és megtanítja, hogy hogyan készíthetsz egy olyan sminket, ami kiemeli a vonásaidat, és megfelel mind a színtípusodnak, mind a személyiségednek. Javaslatokat kapsz a bőrápolásra, további sminktermékek beszerzésére is. A végén, vagy közben pedig készül a sminked a fotózáshoz.

Mindeközben Timi gépe kattog, mert nagyon szeretjük ám, ha ezek a szépülések dokumentálva vannak elejétől a végéig. Amint készen van a öltözéked, a hajad és a sminked, készülnek a fotók.

A fotózás helyszíne megbeszélés kérdése, de mi arra biztatunk, hogy engedj be minket az otthonodba. Sokkal felszabadultabb, kényelmesebb és pihentetőbb lesz, ha a szépség csapat házhoz megy!

 

Mit üzen a szépség? Azt, hogy minden jóra fordul. A Szépség hívogató, a Szépség táplál, vigasztal. A Szépség ihletforrás. Az örökkévalóság köszön vissza benne. Az Édenre emlékeztet, amit nem volt alkalmunk megismerni, de szívünk azt súgja, hogy arra teremtettünk.

John és Stasi Eldredge: Elbűvölő – A női szív szabadsága

Időpontot foglalni, vagy árajánlatot kérni ezen a linken tudsz: http://egynaperted.hu/idopont-foglalasa/