Mi a színtanácsadás?

051Nem is olyan régen megkérdeztünk 100 nőt, hogy hogyan gondolkodik az Egy nap Érted-ről? Nagyon sok hasznos választ kaptunk, és szépen kibontakozott az, hogy hogyan tudjuk a legjobban a ti igényeitekhez igazítani azt, amit csinálunk.

A válaszok között a legnagyobb szórás a szín- és stílustanácsadással kapcsolatos kérdésekben volt, így megkaptam az utolsó löketet ennek a cikknek a megírásához. Pontokba szedtem, hogy az Egy nap Értedben hogyan zajlik ez a folyamat.

Mi a színtanácsadás?
Egy 1,5-2 órás izgalmas kaland a színek világában, ahol kiderül, hogy milyen színek állnak jól Neked. Ennek az alapja a természetes hajszínünk, szemszínünk és bőrünk árnyalata, ami alapján négy színtípusba vagyunk sorolhatók: tavasz, nyár, ősz és tél. Majd az adott típuson belül árnyalódik a kép: minden kategóriának van 3 altípusa.
Attól függően, hogy melyik évszakhoz tartozol a meleg vagy hideg, az élénk vagy tört, a világos vagy sötét színek állnak jól.

Mi történik ott velem?
Leülsz egy asztalhoz, tükör elé, és közel 100 színkendőt fogok az arcod közelébe tenni, és megnézzük, hogy melyik árnyalatok állnak jól neked. A tükörre azért van szükség, hogy te is lásd, mi az ami jól áll neked, és mi az amit érdemes kerülnöd.
A teszt után megkapod a típusod leírását, és kaphatsz színkártyát is, ami a későbbiekben segítséget nyújt a vásárlásnál.

Miért hasznos?
Mert megtudod, hogy milyen színek állnak jól, milyen színeket kombinálj egymással, hogy a legszebb arcodat mutasd. Ha a megfelelő 053színeket hordod, akkor frissebbnek tűnsz, a szem alatti karikák elhalványodnak.
A tanácsadás után könnyebb lesz vásárolni, mert már tudod, hogy milyen színekhez nyúlj, leszűkül a kínálat. Ki fogod tudni választani az aktuális trendből a Neked megfelelő darabokat.
Spórolsz is vele, mert megkíméled a pénztárcádat az olyan darabok megvásárlásától, amit később nem veszel föl, vagy nem érzed jól magad benne.
ha olyan ruhákat hordasz, ami jól áll Neked, kellemes benyomást keltesz másokban is és növekszik az önbizalmad.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretnének tudatosan öltözködni, létrehozni egy olyan ruhatárat, amiben egymással jól kombinálható színek vannak. Akiknek fontos, hogy harmonikus legyen a megjelenésük, ezáltal magabiztosabbak lesznek.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.